nullс.Требухів Броварського району Київської областіnull
Вітаємо Вас на "Незалежному сайті с. Требухів" !!! Здійснюється набір журналістів новин села та модераторів на сайт та форум. Бажаючим прохання писати на E-MAil: Trebuhiv@ukr.net та ICQ: 473-092-324 Всі небайдужі до того де вони живуть - приєднуйтеся !!!




Меню сайту

Форма входу
Логін:
Пароль:

Категорії розділу
Требухів [21]
Броварський район [15]
Київська область [12]
Україна [3]
Влада [8]
Свята [3]
Спорт [1]
Здоров'я [1]
Оголошення [2]
Законодавство [1]

Пошук

Теги
Броварщина новини Требухів Городчани Дніпро Верховна рада склад Ватутін Історія результат життя сільська рада Табличка школа будинок культури Перемога Канни Требухівець допомога війна Сокіл Фенікс Артем Васильєв Бровари Фенікс - Требухів привітання день скорботи сади Розклад розклад руху форум Земля маршрутки грип захворювання громадський транспорт напої здоров'я кока-кола єдине вікно земельна діляннка зміни до законодавчих актів право на землю вибори телебачення туалети алкоголь общественные места пиво продажа совершеннолетние злочини постраждалі держкомзем Культура спорт злочинність МВС отримання хабара епідемія незаконно отобранная земля обращение новий рік законодавство Зміни набуття. порядок набуття порядок право прем'єр-міністр музика 1+1 виборчі дільниці дільниця стільці урни загальні збори аренда имущество плата продажа пива слабоалкоголка земеньні ділянки свято акти на землю державні акти єкономічна злочинність інспекція міліція податки Злочин вимагання крестьяне хабар кримінал врятувати життя пай футбол фотоальбом Різдво Христове

Опитування

Опитування
Які проблеми в комунальній сфері вас найбільше турбують? Можливо обрати кілька варіантів
Всього відповідей: 121

Календар
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архів записів

Оцініть сайт
Оцініть сайт
Всього відповідей: 112

Опитування
Чи потрібен Вам цей сайт
Всього відповідей: 112

Міні-чат




[ Отримати код кнопки]
Друзі сайту


Статистика сайту
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Internet Map

Підтримуємо сайт, натискаючи на зображення, що розмішено вище,
1 раз на добу






Rambler's Top100


Locations of visitors to this page

Требухів

Вітаю Вас, Гость · RSS 28.03.2024, 17:51:29

Головна » 2011 » Листопад » 16 » Ось вона, омріяна земелька!
Ось вона, омріяна земелька!
17:38:45
Щоб в управлінні Держкомзему люди не створювали черг і не витрачали свого часу, сільські та селищні ради спільно з Держкомземом готують державні акти та в кожному населеному пункті проводять їхнє вручення. Наразі в Броварському районі вже видано понад 26 тис. актів про право власності на землю. Лише цього року - більше 14 тисяч. Требухів - чергове село, де люди стали законними власниками паю чи ділянки. Участь в урочистому врученні взяли радник Прем'єр-міністра України Сергій Федоренко та голова Броварської районної державної адміністрації Петро Іваненко.

Ганна Мельниченко, котра все життя мешкає в Требухові, чекала важливого документа на земельку шість років: «Нарешті всі три шматки городу стали і по документах моїми. Земля - все моє життя й багатство, майбутнє моєї дочки. Продавати землі не буду. А далі дочка хай сама розпоряджається, як знає», - говорить жінка.

До гостей підходить Катерина Корнійко. 42 роки жінка «горбатилася» на фермі. Відбудові села віддала все - молодість та здоров'я: «Свої десять соток пахаю сама, саджу всю необхідну городину. Земелька тримає мене, як і кожного селянина. Ділянка в спадок перейде сину та двом онукам»...

Того дня колишнім колгоспникам, працівникам радгоспів та соцсфери Требухова вручено 120 актів на довічне користування паєм чи ділянкою. У розмові з жителями села, котрі зібралися в будинку культури, Петро Іваненко розповів, що зроблено владою району за рік, та поділився планами на майбутнє. Очільник РДА наголосив, що саме завдяки підтримці радника Прем'єр-міністра України Сергія Федоренка місто та район отримали сучасну поліклініку з новим обладнанням, у Семиполках за новітніми технологіями відкрито картоплесховище. Наразі Сергій Федоренко переймається вирішенням проблеми водопостачання в Требухові. Адже кошти потрібні немалі - близько 100 млн. грн., і на рівні району це питання вирішити просто неможливо. Піклується Сергій Миколайович і про будівництво молочних ферм у Русанові, Семиполках і Тарасівці. Також Петро Іваненко пояснив наслідки зняття мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення та застеріг селян від поспішного продажу ділянок за безцінь.

Джерело:

http://www.kyiv-obl.gov.ua

Категорія: Требухів | Переглядів: 958 | Додав: Trebuhovets | Теги: когосп, акт, пай, Земля | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright Trebuhiv.at.ua При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове © 2024