|
Інтернет-провайдер
|
|
|
|
|
| Trebuhovets | Дата: Четвер, 14.05.2009, 15:18:51 | Повідомлення # 1 |
 Майор
Група: Администраторы
Статус: Offline
| В мене ніякого нема, сиджу в неті на роботі
|
| |
|
|
| lairmi | Дата: Четвер, 14.05.2009, 15:19:01 | Повідомлення # 2 |
 Рядовой
Група: Модераторы
| А ти можеш порадити найкращого провайдера для Требухова. У нас Піпл нет. Ніби непогано працює. І ціна нормальна. але це мобільний інтернет
|
| |
|
|
| Trebuhovets | Дата: Четвер, 14.05.2009, 15:19:11 | Повідомлення # 3 |
 Майор
| Можу, Укртелеком ОГО, є самий оптимальний варіант, але портів в Требухові як завжди нема. Невідомо чи це насправді так чи це є примха окремих осіб. За деякими даними вони повинні з'явитися десь в червні місяці, але це як завжди вилами по воді писано
|
| |
|
|
| jurapas | Дата: Понеділок, 18.05.2009, 22:45:11 | Повідомлення # 4 |
 ЖУРНАЛЮГА
| Вільних портів не буде ні в червні ні в липні, взагалі до кінця року не буде. Ситуація може змінитися після приватизації Укртелекому
|
| |
|
|
| Trebuhovets | Дата: Вівторок, 19.05.2009, 08:32:09 | Повідомлення # 5 |
 Майор
| Ну що ж, будемо чекати та сподіватися на краще
|
| |
|
|
| jurapas | Дата: Вівторок, 19.05.2009, 22:36:34 | Повідомлення # 6 |
 ЖУРНАЛЮГА
| Чого чекати? Приватизації стратегічно важливого об'єкту
|
| |
|
|
| barygavk | Дата: Середа, 20.05.2009, 01:02:01 | Повідомлення # 7 |
 Рядовой
Група: Пользователи
| А почему бы самому не сделать сеть по требухову??? Админ проведи опрос сколько людей хочет подключиться..... Мозги у меня есть сеть сделаю, кабель и оборудование для меня будет по сниженым ценам, все можна сделать. Я даю гарантию что найду как минимум 4 человека на подключение. Скорость будет где то 1 мб/с. круче даже чем пипл нэт. Думайте....
Владу народу! Геть брехню! Повбивати всіх негідників
|
| |
|
|
| jurapas | Дата: Середа, 20.05.2009, 19:23:32 | Повідомлення # 8 |
 ЖУРНАЛЮГА
| Quote кабель и оборудование для меня будет по сниженым ценам, все можна сделать Згоден, все можна зробити але без кабеля. Перспективніше створити локальну мережу через Wi-Fi
|
| |
|
|
| Trebuhovets | Дата: П`ятниця, 05.06.2009, 10:29:46 | Повідомлення # 9 |
 Майор
| Quote (jurapas) Згоден, все можна зробити але без кабеля. Перспективніше створити локальну мережу через Wi-Fi для створення мережі Wi-Fi потрібно поставити вишку на високому місці, а саме високемісце - це центр, а там тобі навряд хтось дасть таку можливість . Можна зробити змішану мережу: Wi-Fi та вита пара.... Доречі опитування вже створено, але чому ніхто не голосує??? Мабуть всіх влаштовує той інтернет та мережа яка є.....
|
| |
|
|
| jurapas | Дата: Четвер, 18.06.2009, 12:52:06 | Повідомлення # 10 |
 ЖУРНАЛЮГА
| Найвище місце в центрі - цеква! Дозвіл на встановлення обладнання потрібно брати в батюшки
|
| |
|
|
| Trebuhovets | Дата: Четвер, 18.06.2009, 12:58:51 | Повідомлення # 11 |
 Майор
| Вважай, що він тебе благословив на це
|
| |
|
|
| Trebuhovets | Дата: П`ятниця, 10.07.2009, 11:21:36 | Повідомлення # 12 |
 Майор
| Quote (barygavk) А почему бы самому не сделать сеть по требухову??? Скорость будет где то 1 мб/с. круче даже чем пипл нэт. Думайте.... Взагалі можна створити інтернет-провайдер в Требухові, але на це потрібно десть тисяч 30 У.Е. , буде повноцінний 100 мегабітний інтернет
|
| |
|
|
| Dimonchik09 | Дата: Субота, 25.07.2009, 18:47:01 | Повідомлення # 13 |
 Спортивний коментатор
| Как мне сказал один знакомый из Укртелекома что порты Ого пошли по более "дорогим" селам!
|
| |
|
|
| sensei | Дата: Вівторок, 28.07.2009, 15:38:14 | Повідомлення # 14 |
 Рядовой
Група: Пользователи
| Quote (barygavk) А почему бы самому не сделать сеть по требухову??? Админ проведи опрос сколько людей хочет подключиться..... Мозги у меня есть сеть сделаю, кабель и оборудование для меня будет по сниженым ценам, все можна сделать. Я даю гарантию что найду как минимум 4 человека на подключение. Скорость будет где то 1 мб/с. круче даже чем пипл нэт. Думайте.... Хотел бы я в кратце услышать как ты собираешься это сделать:)) 4-6 человек в радиусе 50 метров, это да, реально! Но если захочет человек 20 и в радиусе 1 км?? Что тогда? Поверь, даже твои сниженные цены не помогут!!! Если человек узнает что ему придется заплатить около 1000 грн. за лок. сеть + еще за инет каждый месяц, я думаю желание отпадет само собой!!! Додано (28.07.2009, 15:38:14) ---------------------------------------------
Quote (jurapas) Згоден, все можна зробити але без кабеля. Перспективніше створити локальну мережу через Wi-Fi Перспективнее и дороже:)) Поверте одной вышки на куполе церкви не хватит:) Для стабильной работы ви-фи, на одну точку желательно цеплять не более 5-7 человек! Юра, я думаю ты в курсе что Саше Мельн. пришлось поставить сервачок, так как точка и маршрутизатор не вытягивали такую нагрузку (их вроде 8 или 9 человек). Грубо говоря на каждых 6 человек по сервачку, по точке доступа! Я уже не говорю о прямой видимости и о геморе по установке всего этого оборудования, особенно антенн:))
Жизнь - вредная штука, от нее - умирают!!!
|
| |
|
|
| jurapas | Дата: Середа, 29.07.2009, 20:54:57 | Повідомлення # 15 |
 ЖУРНАЛЮГА
| sensei, Я це все знаю. Іншого виходу немає. Перспектива локалки на Wi-Fi все ж таки існує. На церкві можна поставити базову станцію Wi-MAX а по Требухову ще 5-7 вишок. Таким чином забезпечити об'єднання відокремлених (на даний момент) сегментів мережі. P.S. Я можу довго дискутувати на цю тему бо залишаюсь прихильнихом Локальної Мережі Требухова. Все ж таки живемо в 21-му столітті, а не в 1462 році. 
|
| |
|
|